До уваги керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності !

2020-05-18 14:30:32
Нагадуємо про необхідність протягом 2020 року розробити колективні договори на підприємствах з юридичною формою власності де кількість працюючих більше 5 чоловік та зареєструвати в Тячівському управлінні соціального захисту населення.

 Колективні договори які втратили чинність згідно терміну дії перереєструвати, а також внести зміни та доповнення тим підприємствам, які зареєстрували їх на більш довготривалий термін і забезпечити включення до нього пункту щодо персональної відповідальності керівника про регулярну виплату заробітної плати два рази на місяць та дотримання її мінімального розміру.
Під час укладання колективних договорів слід звертати увагу  на дотримання норм Районної угоди, використовуючи їх як мінімальні гарантії дотримання чинного законодавства.
У випадку виникнення  питань щодо правильності укладання та реєстрації колективного договору, звертайтесь у  Тячівське управління соціального захисту населення, де спеціалісти нададуть   Вам  консультативно - методичну  допомогу, (тел..3-38-68).
Тячівське управління соціального захисту населення                                                                  

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00